diumenge, 17 de gener del 2010

"Abrazos gratis": creativitat al carrer

Adés he tingut accés a una web de notícies positives, http://www.noticiaspositivas.net , i en acabant he passat a un vídeo divertit, en què quatre alumnes d'un institut de Màlaga passejaven per la ciutat amb un cartell que indicava que regalaven abraçades ("ABRAZOS GRATIS").

Es tractava d'una iniciativa educativa amb finalitats d'educació emocional i que pretenia passar a la societat perquè les relacions humanes foren més fluïdes, més plenes d'alegria, espontaneïtat, emocions positives. Recordem que la persona és un esser emocional que té la facultat de canviar els missatges assimilats durant anys i anys, com podreu veure amb l'aplicació diària de la PNL i com també podreu escoltar en programes radiofònics ("L'ofici de viure" a Catalunya Ràdio), sobre l'elasticitat del pensament.

La psicologia i els estudis científics sobre les capacitats de la persona, si parlem en térmens de fa anys (i amb sentit de l'humor), "avanza que es una barbaridad"... Com a mestre (i com a aprenent), considere que és molt interessant transmetre aquestes novetats o curiositats documentals que, si les mirem amb calma, són bons suggeriments de millora del sistema educatiu i del sistema escolar (universitari i tot)..., així com una actualització informativa sobre les capacitats humanes i el tema emoció / raó. L'emoció tranquil·la obri més la persona que la raó excloent o el culte a la raó: ens fa més espontànies, com a persones, més socials, més joioses i, per què no, més agradables (interiorment i tot).

Bo, vos facilite com gaudir d'eixos cinc minuts que dura el document si fa no fa, i que tingueu una bona setmana, més jovial, creativa i amb humor positiu.

http://www.noticiaspositivas.net/2008/06/10/abrazos-gratis-en-malaga/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada