dissabte, 20 de març del 2010

Una nova etapa estacional

Hui comencem una nova etapa estacional, és a dir, de l'any, en què accedirem a veure el resultat de la faena que, a poc a poc i en la intimitat, hem preparat al llarg de l'hivern, en què hem fet més vida interior (o hem tingut més motius històrico-antropològics per a practicar-la).

Es tracta, si fem una analogia amb l'ensenyament, de desenvolupar allò que tenim dins nostre i que forma part de la nostra essència, de la nostra personalitat, del nostre estil de vida sincer i, dels nostres reptes i de les nostres motivacions interiors. En resum, una mena de pas de la teoria a la pràctica, del passat al present, de l'antigor a la novetat, del que abans ens era útil al que veiem que ara ho és...

De la mateixa manera que quan passem d'un ensenyament secundari (o primari o el que siga) a u, immediat i superior, comencem una nova etapa i ho fem amb verdor, esperança, estima pel que s'inicia, esperit de superació, optimisme i desig d'evolució personal, així fem a hores d'ara, amb aquest canvi.

Finalment direm que, en qualsevol cas, els canvis, si els observem des d'un punt de vista positiu, els podem presentar com a reptes, ocasions per a desenvolupar el pensament creatiu, el bon humor, la joia de viure, la senzillesa, els nostres principis i els nostres valors en les relacions socials, ara més ampliades que abans.

Que tingueu una primavera agradable i en què milloreu com a persones, com a alumnes, com a mestres, com a aprenents continus, com a persones amb interés per assumir el nostre lideratge, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada