dilluns, 29 de març del 2010

... i més notícies positives

És positiu pensar (i saber) que hi han persones amb què encara podem contactar i compartir la nostra visió de la vida (amb optimisme i el realisme), és a dir, participar de l'esperança col·lectiva que pareixen conrear algunes persones i col·lectius (o entitats) amb què ens relacionem.

Igualment ens alegra tindre notícies positives i rebre-les per mitjà d'entitats internàutiques dedicades a la difusió de notíces constructives i positives, o bé de reptes socials que tenen relació amb l'actualitat que vivim.

Finalment fa goig veure que passa més d'un any i encara hi han entitats com Valencia Sostenible y Creativa o Noticias Positivas que, no sols es mantenen vives sinó que, a més, fan intercanvis entre elles o que contacten amb particulars (o col·lectius) perquè hi han formes d'analitzar, de tractar la realitat i de presentar les iniciatives que concorden amb l'esperit positiu, creatiu i esperançador que porten moltes persones que es mouen per mitjà dels valors, els principis i la cultura de la solidaritat, l'altruisme i la fruïció de servir la societat amb espontaneïtat i, així, tornar els favors que sovint ens fa la societat. Recordem que som individus que vivim en una col·lectivitat que creem diàriament: la societat.

Espere que aquest esperit aplegue a estudiants i mestres universitaris d'ara (sobretot els que més manifesten la seua creativitat).

Quines maneres de fer periodisme positiu, constructiu i de sensibilitat social i amb valors com la solidaritat, l'altruisme, la cooperació o la creativitat promouríeu a hores d'ara?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada