divendres, 23 de juliol del 2010

Que s'ho passen bé... fins els del CBC?

Durant una entrevista a Xavi Castillo, per part de l'emissora Pagina 66 (podeu escoltar-la en un vídeo de sis minuts), Xavi s'acomiada amb la intenció que ho passen bé... fins i tot els del PP. Potser siga una manera de dir que l'humor és un tema important i que convé que tots ens interessem. Ara bé, la predisposició, la tendència a interessar-se per un tema, el plaer o el gaudi que una funció teatral (o una sessió, o una pel·lícula, o bé una sessió universitària) no té la mateixa acollida per part de tots. Així, sempre hi ha qui s'ho passa com un peix en l'aigua, qui es mostra apàtic i qui no li troba utilitat. Però... cadascú és com és, com canta Joan Manuel Serrat. En eixe sentit l'espontaneïtat, l'humor positiu, la creativitat, etc. no forma part del Club dels Bons Costums (CBC), del qual no tinc carnet (ni me'l pense fer!), com moltes persones creatives que conec.

Per tant, podem cloure aquest article amb una frase sintètica: respectar el proïsme és respectar-nos... i fer-nos respectar és treballar perquè les persones respecten el proïsme.

Nota: En eixe sentit, la missió d'un mestre és la mateixa que la de l'alumne: fer d'exemple. Ei!, si així ho consideren (que sí ho és en el meu cas i en el dels mestres amb vocació o alumnes que millor s'ho han passat mentres aprenien).

Quina utilitat heu tret de les últimes entrevistes a humoristes o a actors de teatre còmic o artistes del món del circ, per posar tres exemples?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada