dimecres, 9 de juny del 2010

Pacifistes en la història

Ahir vaig llegir en una web de la Xunta de Galícia un llistat de persones dedicades al pacifisme o que havien rebut el premi Nobel de la Pau. Podeu accedir per mitjà de l'entrada a Google. En acabant podeu escriure, per exemple, "Pacifistas en la historia". En trobareu un llistat al document centros.edu.xunta.es/.../pacifistas_en_la_historia.htm.

Si els estímuls positius poden crear persones positives..., ens interessa promoure una educació positiva centrada en la capacitat constructiva, creativa, positiva i de la bondat i la creativitat (com també de l'interés intercultural), en el pensament positiu i el creatiu...

¿Quins temes del pacifisme, novedosos o des d'una visió positiva, coneixeu i com els promouríeu i promocionaríeu a l'àmbit universitari amb la intenció de crear una societat més pacífica i oberta mentalment, madura emocionalment i centrada també en el somriure i la importància del riure, la gratitud i la confiança en el proïsme, així com la calma i altres opcions de benestar col·lectiu i singular?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada