dimecres, 21 d’abril del 2010

Abraçades universitàries

Comencem amb una pregunta: quins beneficis pot aportar una abraçada en la universitat?

1) Treballarem una part emocional que ara comencen a recomanar als pares (com també a les mares). Per exemple, dins del camp de la pediatria.
2) Tindrem uns alumnes més oberts a l'educació emocional vagen on vagen.
3) Treballarem la part emocional i la seua evolució històrica, amb la qual cosa podríem crear una nova assignatura o un apartat en la secció de psicologia.
4) Ens endinsarem en la línia d'educació emocional més enllà dels nivells intermedis de l'ensenyament i que, a més, valorarem una part més de la persona, tan correcta i interessant com la racional, amb la qual cosa també treballarem la part creativa.
5) Ens abraçarem, entre altres raons, per a difondre la generositat i la col·laboració per mitjà de la transmissió "de poders" i sentirem que mentres transmetem el que tenim, arrepleguem la suavitat i la seguretat i alegria que guanya la persona més necessitada inicialment, amb la qual cosa, practiquem, una vegada més, el "guanyar-guanyar".
6) De l'alegria sorgirà l'humor, com he pogut observar en casos reals i en què he participat, en qualsevol de les dos situacions.
7) Ens assossegarem i, a més, ens sentirem amb una força interior capaç de compartir amb persones que, com nosaltres, també tenen alts i baixos i, per tant, són humanes i viuen amb humanitat.

Guanyem tots, ens enfortim tots, ens suavitzem tots.

Que tingueu un bon dia... i faena (si en busqueu).

Què vos inspira el tema de les abraçades universitàries?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada