dimarts, 21 de setembre del 2010

Tira avant, iMAGinació!

Benvolguts amics i més persones del món internàutic.

He decidit fer un canvi, com qui escriu un nou llibre i, així, passar a donar entrada a la iMAGinació, bé des de la vostra contribució (en qualsevol de les formes que preferiu), bé des de la vessant informativa, espontània (fruit de la capacitat de creativitat positiva, lliure i de la persona), bé com a un canal per a fer de pont entre la realitat actual i les alternatives.

I per què "iMAGinació"? Doncs perquè crec que la imaginació és clau en moments com els actuals per a avançar i formar persones més creatives i amb interés per millorar el món (altruisme, llibertat, responsabilitat, creativitat, maduresa...).

Si les òrbites planetàries són excèntriques (com em va dir un Manipulatis, com diria Rosetta Forner, fa uns dies), serà perquè... són extravagants, això és, insòlites, rares, estranyes... Almenys això podríem deduir d'un diccionari de sinònims i amb llibertat d'expressió: passem de la paraula teòrica als fets, és a dir, a la llibertat de creació i a l'abast de la població que vol contribuir positivament, prendre les regnes de la seua vida cada dia i gaudir d'eixa vara amb un "Congratulations" i amb un nas de clown afegit en una vara de màgia..., vara que ara és per a riure i compartir el riure, el somriure i més. Una vara així m'ajuda cada dia, des de fa poc, a calmar-me més i a espontaneïtzar més. Espere que trobeu res que vos faça un favor semblant...

Que tingueu un bon dia i amb iMAGinació.

Què feu amb la imaginació, cada dia, i què vos estimula a treballar-la, compartir-la, exposar-la o aprofitar-la, per exemple, per a resoldre temes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada