dimecres, 29 de setembre del 2010

Jerry Lewis i els parotets

Hi havia una vegada un parotet que fruïa mentres escoltava la música del mecanògraf o, millor dit, mentres veia com Jerry Lewis s'inventava tots els gests amb els quals iMAGinava que era un mecanògraf.

Per això, quan aplegà a casa, el parotet intentà d'imitar Jerry Lewis (com a punt d'inspiració) i en el moment més inesperat... pim-peic-plic! Què havia ocorregut? Li havia nascut la idea de fer humor a casa, en les relacions humanes i... inventar tot el que li proporcionara salut per mitjà de la iMAGinació... i de l'aigua fresca, aigua que segons havia llegit en documents d'Internet era bona per a la creativitat.

Des d'eixe dia començà a fruir de la seua iMAGinació i a treballar l'altruisme i la filantropia, com també unes altres formes de generositat, en agraïment a tot el que havia rebut (i encara rebia) de la Humanitat, de la natura i de més recursos a l'abast de qualsevol persona.

Per tant, si algún dia passeu per una casa i veieu un parotet fent iMAGinació en l'aire, no penseu que és un parotet que fa castells de borumballes (encara que també n'ha fet... físicament): és una persona amb flexibilitat, oberta a la novetat i a tot el que és constructiu, positiu, creatiu, o bé va associat a la gratitud, o bé genera confiança, alegria, riure i benestar.

Ah! I més, perquè podreu llegir un lema lacònic a l'entrada d'eixa residència: "Riure és viure".

I fins ací, amics, aplega la funció del dia.

*************

Com transmeteu el plaer per la vida i la imaginació pel benestar en les sessions universitàries? I en l'ambient universitari?

*************

Que tingueu un dia ple de somriures, riures i temps per a la calma o la contemplació i tot (per exemple, de la natura).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada