dilluns, 27 de setembre del 2010

La Ciutat del Pontincant

A la Ciutat del Pontincant hi havien molts ponts, com a Venècia, amb la diferència que cada habitant es posava a cantar a la seua manera i en acabant començaven a jugar a futbol entre l'espai de tota la ciutat. Però ens podríem fer una pregunta: com passava la pilota d'un pont a l'altre? Podríem pensar que després de fer-la rutlar amb les cames, els peus i atenent a les regles del futbol... Però no: per mitjà del cant i d'instruments musicals.

I és que a la Ciutat del Pontincant tenien ben clar que la música unix més persones que el futbol, és bona per a la salut (com també per a desenvolupar la iMAGinació) i permet fer de pont entre persones de cultures ben diferents.

Per això els seus habitants (com també els estudiants, amb independència de l'edat), per exemple, sovint veien algun document d'Internet sobre la ciutat dels ponts, Venècia, amb la qual estava agermanada.

I tant si això és laixada com si és maixada, aquesta història ja és acabada.

****************

Quins ponts creieu que es poden bastir entre la universitat i la societat? Com els promouríeu? I quins manteniu a hores d'ara o treballeu amb intenció de millorar?

****************

Que gaudiu d'un dia preciós i amb iMAGinació i humor positiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada