dilluns, 27 de setembre del 2010

L'astronauta que dansava per l'Himàlaia

Una vegada ens contaren que a l'Himàlaia va sorgir la lluna i que de l'animal més alt que vivia a la lluna tingué lloc el part del primer astronauta que passejà per la ciutat de Nova Amsheill abans que Neil Armstrong aplegara a la lluna.

Bo, això tingué lloc quan la iMAGinació va conéixer tot l'invent de la Història i decidí començar de bell nou, motiu pel qual iniciarem un conte nou.

"Hi havia una vegada una vareta MÀGica que feia que dels llacs de Semsilest brollaren imàtgens i idees perquè les persones comprengueren que la iMAGinació és vital i que de la lluna poden nàixer projectes i fer-se realitat i tot.

Ara bé, també sabien més varetes com ella que és essencial tindre una carlota foradada per la qual passe l'aire i, així, els poals de color carabassa i verd que permeten la fluïdesa del trànsit en una ciutat com Kiengles, on les persianes, com les persones, també podien expressar-se amb llibertat i responsabilitat, o bé fer obres d'art positives i que animaven a mostrar la part constructiva de la societat (i, per tant, de cada persona).

I potser vos agradaria saber més sobre Semsilest, la ciutat de Kiengles, etc. Ara bé, si eixe desig és real, agafeu llapis, bolígraf, guix, el portàtil, un casset, etc. i afegiu el que vullgueu. I per què? Doncs perquè aquest conte ja l'hem acabat.

I conte contat, pacte signat."

**************

Quines descobertes has fet en els darrers mesos per mitjà del pensament lliure i independent? Com el treballeu a la facultat o escola universitària en què treballes? I en el dia rere dia?

**************

Que gaudiu de la frescor i de la renovació pedagògica allà on aneu i compartiu la vostra situació de mestre i aprenent continu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada