dimecres, 25 d’agost del 2010

Des de la positivitat...

Què podem fer a la universitat, des de la positivitat?, podria ser una de les preguntes del dia. Hi han respostes:

1) Promoure el pensament i les accions des de posicions positives, creatives i constructives.
2) Interactuar junt amb l'alumne amb la idea que tots dos fem el camí, junts i que guanyem tots.
3) Treballar per la pau i per alternatives positives i plenes de lideratge, en què la ciutadania porta la batuta i exposa les idees als organismes oficials. O bé les persones interessades respecte als ens administratius més immediats (per exemple, dins d'una aula, entre l'alumne i el mestre o els organismes interns).
4) Formar alumnes més preparats per a intervindre en la vida pública amb optimisme, esperança positiva, moderació, simpatia pel proïsme, filantropia o altruisme i tot.
5) Alumnes amants de l'excentricitat (independència), de la imaginació, de la novetat útil a llarg termini i tot (no sols a curt termini), de l'humor positiu, de l'alegria dins de l'àmbit universitari (com també en la societat), de la germanor intercultural (cada vegada hi han més persones de Pobles diferents a casa nostra) i intracultural (entre els membres d'una mateixa cultura i veure així la diversitat com a positiva).
6) Que els alumnes isquen amb vocació i plaer pel que ensenyaran o transmetran i compartiran durant l'exercici de la seua professió i que han aplicat dins de l'àmbit universitari o en les pràctiques... i amb amor per la creativitat i els temes d'actualitat (de la societat en què viuen i del planeta).
7) Alumnes i mestres al servici de la societat, espontanis, oberts a la curiositat, al pensament lliure, a la singularitat dins de la pluralitat, a les iniciatives honrades i socials de caràcter cooperatiu (sien laborals, sien ecohumanistes, sien per l'internacionalisme)... i a l'autosuperació, a la proactivitat i a l'intercanvi d'experiències amb les persones amb què fan vida (per Internet i tot), com a forma d'aprenentatge.

Que tingueu un dia agradable i amb satisfacció pel que feu, bé a la universitat, bé fora.

Quins punts inclous dins dels projectes i les activitats universitaris que desenvolupes al llarg de l'any?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada