diumenge, 23 de maig del 2010

El capellà anglés: aprendre amb joia

Adés he entrat a una web per a l'aprenentatge de l'anglés, facilitada per una persona molt pròxima i que té més fluïdesa i domini. Crec que cal aprendre dels mestres, de les persones que més saben i que, a més, tenen un sentit didàctic, de formació emocional a llarg termini, madures emocionalment, creatives, que gaudixen de fer el que fan (mentres preparen, a poc a poc, els projectes), etc.

He sentit joia mentres escoltava una cançó per a xiquets i, a més, m'he recordat de la primera sessió que vaig impartir a persones adultes, durant la primera sessió professional com a mestre. Començàrem amb la cançó "Ja no canta el capellà". Doncs bé, en aquesta web per a aprenents, entre altres, http://learnenglish.britishcouncil.org podem endinsar-nos en "Learn English Kids", triar l'apartat "Sing a song" i... si ens agrada la música, com és el meu cas i el de moltes persones, perquè forma part de la cultura de cada poble que hi ha en la Terra... doncs, ¡a fruir, senyors! Com diuen en la cultura en llengua anglesa, "Time is money" , és a dir, aprofitem el temps, no sols perquè, literalment, "el temps és diners" (suponc que es referiria a l'or, símbol de la riquesa material), sinó perquè el present és el més bonic que tenim i és tot un privilegi viure'l i poder-lo compartir. I si el delectem amb recursos com la música alegre i que encoratja a aprendre i a millorar en el món educatiu, en l'aprenentatge i en el mestratge i l'intercanvi mestre-alumne, millor encara!

Quins recursos proposaríeu per a ensenyar una llengua i que la classe (mestre i alumnes o bé pares/tutors i fills) gaudira del que aprén?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada