diumenge, 3 d’octubre del 2010

La vareta iMAGiventora

Hi havia una vareta, Leucleia, amb trets clarament excèntrics, que gaudia de la iMAGiventoria, és a dir, de la creació d'invents a partir de la iMAGinació. Un dia, un xiquet molt curiós, se li arrimà i li preguntà:

-- Bon dia, Leucleia. Quins són els pròxims tres iMAGivents que t'agradaria crear?

Leucleia, vareta del País de la iMAGiventoria, amb una espontaneïtat nata (o crema, o de cacau amb creïlles a la romencola), respongué:

-- El primer, una vareta Congratulations amb què les persones podran transmetre l'alegria per mitjà d'excentricitats amb els companys de viatge, de conversa, de diàleg, d'esbarjo o d'esplai. El segon, un aparell llançaDumbos per a recordar-nos que la iMAGinació pot volar i en acabant tindre un sentit pràctic. I el tercer, una granera amb els colors de l'arc de sant Martí, perquè les graneres transporten la pau, l'alegria i el respecte mutu i la solidaritat allà on anem i, així, educar per a la positivitat, tindre neta la casa i les relacions humanes i fruir dels ambients positius o de calma i tot.
-- I com es creen eixos iMAGinvents, Leucleia? -preguntà el xiquet.
-- Amb les mans, amb els actes positius, amb la iMAGinació visual i amb material real -finalitzà la vareta.

I pim-pum-plam, missatge assimilat.

**************

Quins tres invents crearies ara amb la iMAGinació? Quina aplicació podrien tindre en el món universitari? I en el social, això és, fora de la universitat?

**************

Que tingueu una bona menja, de paella o del que vos avellisca menjar hui amb la vareta de la iMAGinació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada