dimecres, 6 d’octubre del 2010

El transportador Parclemer

Hi havia una aïna, el transportador Parclemer, que permetia portar la iMAGinació allà on les recerques d'Internet no funcionaven bé per un temps. Era una mena de portador (sense motxilla) d'esperança, això és, d'esperar una estona amb la vareta de la iMAGinació, vareta que afavoria el naixement d'idees noves durant el procés de restabliment.

Un dia, un home preguntà Parclemer com se les enginyava per a fruir de la calma en moments de canvi. I el transportador, bon amic i inspirat i amb espontaneïtat, respongué amb amabilitat:

-- Agafe una granera iMAGinativa, agrane el passat, em centre en el present i deixe fluir les coses.

D'aleshores ençà Parclemer porta per cognom Granerer, per la seua tasca depurativa, semblant a la finalitat de l'aigua i també potable i interessant.

Si algun dia veieu un granerer (i no nat a Torrent ni resident al carrer dels Granerers d'eixa ciutat), amb cara d'iMAGinatiu i donant de temps lliure, bonhomia i calma, podreu pensar que és Parclemer. I si no, feu la prova del cotó-en-pèl...

Escrit agranat, escrit acabat.

************

Quins canvis heu introduït en la vostra visió de la iMAGinació en els darrers temps, com ara, durant la primavera d'hivern que ha començat? Quina aplicació pràctica li trobeu dins de l'àmbit universitari?

************

Que tingueu un bon dia i millor que ahir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada