dijous, 7 d’octubre del 2010

El pulveritzador d'esperances

Hi havia una vegada un pulveritzador que es dedicava a repartir esperances, com també a compartir i viure el present amb confiança, humor positiu, creativitat social i altruisme. El seu nom era Noemerc. Havia nascut a Bulgària, tot i que vivia a terres de la Pempleia, un bosc en què hi havia diversitat d'animals, de plantes, d'arbres i d'estils de vida.

Un dia, durant una conversa amb un amic ja adult (major de cinquanta anys), va escoltar una frase de Bojan Krkic, treta d'Internet: "Només des de la humilitat es pot continuar creixent com a persona i com a futbolista". Tot i que era aficionat a la lectura, a les relacions humanes positives, a la contemplació de la natura, a la cultura turística (o, en unes altres paraules, al coneixement de cultures diferents) o al joc lúdic i les activitats d'esbarjo, pensà que eixes paraules deien coses molt interessants, tantes com les que havia llegit durant el seu viatge a Bilbao, després de consultar un document internàutic enviat per una amiga.

Aleshores, Noemerc, considerà que convenia...:

1. Conéixer cultures diferents a aquella en què es movia.
2. Prendre nota de frases positives i que inspiraren els valors de la senzillesa i les relacions humanes que fan gaudir de la vida i fluir.
3. Valorar la diversitat, com el bosc de Pempleia.

Han passat ja més de tres dies i ara viu el present amb il·lusió, amb iMAGinació (imprescindible en la vida de Noemerc, com també en la vida social i pel pensament lliure), amb un nou producte: el pulveritzador de joia, un aliat de la vareta iMAGinativa amb què toca els aspectes de la vida abans de començar a transformar-los en positiu.

Igualment, un dia més, la col·laboració de la vareta, de Noemerc i de membres de Pempleia, havia fet possible un objectiu diari: guanyar tots i, així, eixir amb un somriure d'orella a orella i amb la idea que tot és possible per a qui creu en si mateix, es desenvolupa amb persones positives, aprén de les altres i tot... i posa els mitjans oportuns (fins i tot, la iMAGinació, l'humor positiu, la perseverança o l'optimisme realista).

Ah!, i gràcies també al pulveritzador de joia..., la nova amistat.

**************

Quin és el bosc que més t'agrada diàriament? Quins estils de vida es desenvolupen en ell? I en l'àmbit universitari en què treballes?

**************

Que tingueu un dia ple de diversitat, respecte mutu, curiositat i germanor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada